Konstantinos Thomaidise meistrikursused EMTA lavakunstikoolis

EMTA lavakunstikooli füüsilise teatri magistrikursusele annab käesoleval nädalal, 15.05 – 19.05.2017 vokaaltehnika intensiivkursusi Exeteri Ülikooli õppejõud dr Konstantinos Thomaidis (Suurbritannia).

Meistrikursuste raames annab dr Konstantinos Thomaidis 18. mail kell 19.00 EMTA lavakunstikooli valges saalis (Toom-Kooli 4) avatud tunni, mida saavad jälgida kõik lavakunstikooli õppejõud ja tudengid.

Dr Konstantinos Thomaidis on Exeteri Ülikooli lektor ja teadur, Interdistsiplinaarse Hääleuuringute Keskuse üks asutajaid ja juhte. Ta on ajakirja Journal of Interdisciplinary Voice Studies ning raamatusarja Routledge Voice Studies kaasasutaja ja toimetaja.

Mitmekülgse õppejõuna tegeleb dr Thomaidis peale teatritudengitele vokaaltehnika õpetamise ka näitlejakoolituse, helipõhise teatri ja näitlejate liikumise juhendamisega. Ta on töötanud näitleja, lavastaja, koreograafi ja muusikuna Kreekas, Poolas, Saksamaal, Suurbritannias ja Ameerika Ühendriikides. 

Dr Konstantinos Thomaidise meistrikursuste läbiviimist vokaaltehnikas toetab Euroopa Liit Euroopa

Regionaalarengu Fondi kaudu (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia projekt EMTASTRA).

Lisainfo:

Mari Kolle-Laur
Produtsent
Kontserdi- ja etenduskeskus
Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
mari@ema.edu.ee
www.ema.edu.ee