EMTA ja PÖFF kutsuvad: William Goldsteini avatud meistriklass

Reedel, 25. Novembril kell 14.30-16.30 toimub Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia orelisaalis A404 William Goldsteini (USA) avatud meistriklass "Reviving the Lost Art of Instant Composition".

William Goldstein on töötanud muusikaloojana nii Motown Recordsis kui ka CBS Masterworksis ning avaldanud üle 50 albumi. Ta on loonud muusika enam kui 50 filmi- ja teleprojektile, sealhulgas ka „Fame“ ja „The Miracle Worker“, samuti kirjutanud artikleid New York Timesile ja Los Angeles Timesile. Teda peetakse muusikas arvutite ja elektrooniliste instrumentide kasutamise teerajajaks. William Goldsteini kõige silmapaistvam saavutus helilooja ja pianistina on üritus „Instant Composition“, kus ta annab oma teadmisi edasi meistriklasside, kontsertide ja albumite kaudu.

Meistriklass toimub koostöös Pimedate Ööde Filmifestivaliga ning on avatud kõigile filmimuusikahuvilistele erialast sõltumata.